Deuk, kras of bijna total loss?

Deuk, kras of bijna total loss?

Autoschadeherstel zoals u dat verwacht

Autoschadeherstel zoals u dat verwacht

Autoschadeherstel en spuiterij Castricum

Bij schade wilt u graag dat uw auto snel en vakkundig hersteld wordt. Welas Autoschade uit Castricum verzorgt de complete reparatie van uw auto en zorgt dat u snel weer op weg kunt. Naast de reparatie nemen wij u ook de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij uit handen.

Dankzij onze brede kennis en ervaring op het gebied van autoschade is uw auto in goede handen en bent u verzekerd van het juiste herstel. In de loop der jaren hebben wij een groot vast klantenbestand opgebouwd, wat voor ons een bewijs is van onze kwaliteit en vakmanschap. 

Autoschade

Autoschade is vaak ernstiger dan u op het eerste oog kunt zien. Voor het herstel van uw schade laten wij een gecertificeerde schade-expert naar uw auto kijken. Hij of zij maakt de waarde van de schade op, zodat wij dit aan uw verzekering kunnen melden.  Vanaf hier gaan wij met uw auto aan de slag. 

Plaat- en richtwerk

Bij een aanrijding is het mogelijk dat uw carrosserie is ontzet. Wij beschikken over een Dataliner richtbank die maatkundige precisie garandeert. Door het gebruik van deze richtbank kan eenvoudig worden geconstateerd wanneer uw auto niet aan de gestelde normen voldoet. Mocht dit het geval zijn, dan stellen wij uw auto weer professioneel bij.

Uitdeuken

Het uitdeuken van grote en kleine deukjes doen wij zeer secuur en we zorgen ervoor dat de deukjes nauwkeurig worden teruggebracht tot er niets meer van te zien is. Bij kleine deukjes kunnen wij dit doen zonder de lak te beschadigen. Bij grotere deuken is de lak vaak al beschadigd en spuiten wij de lak weer keurig bij. 

Welas Autoschade Castricum

Spuitwerk

In onze eigen spuitcabine werken wij uw auto, bromfiets, scooter of bedrijfswagen nauwkeurig bij of voorzien uw voertuig van een volledig nieuwe kleur. Wilt u meer informatie over het spuitwerk? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. 

Kunststofreparatie

Tijdens een aanrijding of botsing is het ook mogelijk dat u alleen kunststofbeschadiging heeft opgelopen, zoals de bumper of grille. Wij kunnen dit professioneel voor u repareren. Deuken, krassen, scheuren en gaten worden volledig hersteld. Deze onderdelen hoeven dan niet volledig vervangen te worden, wat u veel kosten bespaard.